Palveleva rengasliike Iisalmessa

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Olemme Iisalmelainen perheyritys, joka pyrkii panostamaan siihen että jokainen tontille tuleva saisi apua rengasasioissa.

Olemmekin "tunnettuja" palvelustamme ja pyrimme kehittämään sitä tulevaisuudessa.

 

Liiketoiminta on aloitettu 2002, jolloin Jari Räsänen ja Pekka Eskelinen perusti PJ-Myynti Oy:n huomattuaan renkaiden sekä rengastöiden tarpeen lähipiirissä. Siitä lähtien yritys on kehittänyt ja panostanut toimintaansa.

 

30.10.2021 Eskelinen Pekka myi osuutensa Jarin pojille Jannelle, Jesselle ja Joonalle, jolloin PJ-Myynistä tuli virallisesti perheyritys.

 

Myymme uudet ja käytetyt laaturenkaat sekä tarjoamme monipuolisen valikoiman rengastöitä. 

 

Eräs kysytyimmistä palveluistamme on rengashotelli, joka sisältää vaihtotyöt, renkaiden pesun, kunnon tarkastuksen, renkaiden varastoinnin sekä vakuutuksen varastoinnille.
Hinta on Alk.60 euroa/kausi.

 

Lue lisää palveluistamme

Täyden palvelun rengasliike Iisalmessa 

Rengasliike PJ-Myynti on täyden palvelun rengasliike Iisalmessa. Myymme laaturenkaita ja teemme erilaisia rengastöitä. Valikoimaamme kuuluvat myös kestävät vanteet. Myös raskaan kaluston palvelut hoituvat meiltä. Saat kauttamme kätevästi ja nopeasti muun muassa kuorma-autojen ja traktorien renkaat.

 

Rengasliikkeessämme asiointi sujuu nopeasti ja ystävällisen henkilökunnan opastamana. Poikkea siis paikalle tutustumaan valikoimaamme tai tuo autosi renkaanvaihtoon.  Tervetuloa!

Yhteystietomme löydät täältä