Löydä tunnelmalliset tynnyrisaunat Iisalmesta

Ota yhteyttä!

Rengasliike PJ-Myynti tarjoaa tunnelmallisia tynnyrisaunoja Iisalmessa. Tynnyrisaunat ovat käteviä pihasaunoja, joissa pääset rentoutumaan niin talvi- kuin kesäpäivinäkin. Valikoimaamme kuuluu mitä monimuotoisimpia tynnyrisaunoja jokaiseen makuun. Se on kätevä vaihtoehto pihasaunalle nopean lämmitettävyytensä vuoksi. Kaunis tynnyrisauna lisää pihasi tunnelmallisuutta.

Ota yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai piipahtamalla liikkeessämme! Autamme sinua mielellämme tynnyrisaunasi valinnassa.

 

Valitettavasti tynnyrisaunoja ei ole valikoimassa tällä hetkellä saatavuus vaikeuksien takia.

Valitse oma tynnyrisaunasi valikoimastamme 

Haaveiletko omasta pihasaunasta? Oletko jo tutustunut käteviin tynnyrisaunoihin? 

Rengasliike PJ-Myynti tarjoaa tunnelmallisia tynnyrisaunoja jokaiseen makuun Iisalmessa. Tynnyrisauna on hyvä valinta, mikäli haluat nopeasti ja kätevästi oman pihasaunan. Tynnyrisauna on heti valmis käyttöösi. Siinä voit rentoutua niin kesä- kuin talvipäivinäkin. Pyöreän muodon ansioista löylyilma pääsee leviämään saunatilan aina ylimpiin kerroksiin asti ja jakautumaan tasaisesti. Tästä syystä tynnyrisaunan lämmitysaika on lyhyt. 


Valikoimastamme löytyy erimallisia ja -kokoisia tynnyrisaunoja. Jokainen valikoimaamme tynnyrisauna on valmistettu laadukkaasta puumateriaalista, joka kestää käytön läpi vuoden. Voit siis huoletta luottaa laadukkaaseen tynnyrisaunaan ostaessasi sen meiltä. Kerromme sinulle mielellämme lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse tai liikkeessämme.  

Ota yhteyttä

Monipuolinen ja palveleva rengasliike

Olemme monipuolinen ja asiakasta palveleva täyden palvelun rengasliike. Tynnyrisaunojen lisäksi myymme laaturenkaita sekä teemme erilaisia rengastöitä. Saat rengasliikkeestämme myös kestävät vanteet. Mikäli henkilö- tai pakettiautosi tai maatalouskoneesi kaipaavat uusia vanteita tai renkaan vaihtoa, käänny empimättä puoleemme. 


Edustamiamme laadukkaimpia rengasmerkkejä ovat mm. Hankook, Laufen, Tracmax, Michelin, Falken, Nokia ja Nexen. Asiakastyytyväisyys on meille aina tärkeää, minkä vuoksi haluamme tarjota vain parasta.


Myös raskaan kaluston palvelut kuuluvat tarjontaamme. Saat kauttamme kätevästi siis kuorma-autojen ja traktorien renkaat. Hanki kauttamme kätevästi ja luotettavasti esimerkiksi Linglong-, BKT- tai Alliance-renkaat. 

Lue lisää palveluistamme